Secventa de Activare

CHEILE GENELOR – SECVENTA DE ACTIVARE

De-a lungul mileniilor, diverse sisteme de cunoastere ezoterica au incercat sa traseze harti ale destinului uman, care sa raspunda nevoii fundamentale de intelegere a drumului nostru in viata: cine suntem, de unde venim si incotro ne indreptam.

Sistemul de cunoastere al “Cheilor Genelor” este manualul pe care ar fi trebuit sa-l primim de la nastere. Continand elemente revelatorii legate de vechiul I Ching, dar si demersuri strict rationale, fundamentate stiintific, aceasta cunoastere este in deplina armonie cu maniera in care astazi, in noile energii, omenirea incearca sa-si decripteze destinul. Richard Rudd, autorul acestui sistem, ne dezvaluie in cele 64 de hexagrame profilul hologenetic individual, dar si tendintele de evolutie ale civilizatiei umane, facand corelatii profunde intre ezoterism si ultimele descoperiri ale fizicii cuantice si ale noii genetici.

Prin generarea hartii profilului hologenetic, bazat pe locul si timpul nasterii, Cheile Genelor ne jaloneaza drumul evolutiei, punandu-ne la dispozitie adevarate “semne de circulatie” ale menirii noastre. Contempland si recunoscand tiparele ascunse din spatele umbrelor prin care trecem in viata, putem converti energia care le alimenteaza in darurile minunate ce infloresc din ADN-ul nostru. Daca reusim sa ne identificam drumul, existenta devine o succesiune de sincronicitati care ne aduc implinire, bucurie si in cuprinsul carora ne putem manifesta creativitatea, scotand-o de sub tirania lipsei de timp si a muncii asidue.

Calatoria printre constelatiile fascinante ale alcatuirii noastre genetice este una dintre cele mai prietenoase cai de contemplare, chiar si pentru persoanele cele mai mentale. Este un spatiu in care ne putem simti permanent in siguranta, avand la indemana posibilitatea de a lua oricand „piciorul de pe acceleratie”, daca intensitatea informatiei ne scoate prea rapid din zona de confort. Dincolo de aura mistica, fundamentarea stiintifica, realista si de bun simt, are darul de a mentine echilibrul dintre zona energiilor subtile si cea a demersurilor logicii.

Principala calitate a acestui sistem este capacitatea sa de a reliefa tiparele repetitive pe care suntem predispusi sa le traim. Adesea, acestea ne conduc la concluzii melodramatice, crezand ca numai noua, sau tocmai noua ni se intampla aceleasi situatii defavorizante, parand ca in mod invariabil si pe nedrept suntem blocati de divinitate. in realitate, cliseele ce revin in viata noastra cu un anumit grad de repetitivitate, nu sunt altceva decat reflectii fractale ale erorilor spirituale pe care le comitem cu regularitate. Aducerea lor la lumina si acceptarea lor ca facand parte din vulnerabilitatea naturii umane sunt doar primii pasi pe drumul recunoasterii geniului nostru interior.

Strans legate de chimia corpului si de activitatea glandelor cu secretie interna, Cheile Genelor constituie hartia de turnesol a starii noastre interioare, dar si a sanatatii organismului. Fara a fi necesare in prealabil cunostinte de genetica sau ani indelungati de practica spirituala, aceasta cunoastere poate fi abordata direct si pragmatic, conducandu-ne in timp scurt la rezultate palpabile:

  • Constientizarea tiparelor comportamentale repetitive si a cauzelor lor;
  • Eliberarea de sub presiunea tensiunilor interioare inconstiente;
  • Integrarea aspectelor individuale ale existentei intr-o viziune holistica;
  • Dobandirea unei intelegeri noi legate de sentimental de vinovatie;
  • Constientizarea responsabilitatii individuale in procesul ascensiunii omenirii;
  • Stoparea transmiterii tiparelor emotionale si mentale catre generatiile viitoare;
  • Vindecarea arborelui genealogic;
  • Reprogramarea AND-ului potrivit integrarii unui nou nivel de constiinta planetara;
  • Regenerarea vitalitatii si sanatatii la toate nivelurile (fizic, mental si emotional);
  • Gestionarea si valorificarea tuturor provocarilor vietii in scop evolutiv, de pe pozitia unui nivel mai inalt de constiinta.

Secventa de Activare a Cheilor Genelor este inceputul Caii de Aur atat la nivel individual, cat si colectiv. Ea reprezinta Calea Eroului, a fiecaruia dintre noi, ca traitori si descoperitori ai multiplelor si fascinantelor fatete sub care divinul se autoreveleaza in viata pe Pamant. Aceasta cunoastere ne ajuta sa extragem din bogata diversitate a creatiei si din multiplele  drame existentiale personale, cateva lectii simple, care, odata intelese, ne scot de sub imperiul fatalitatii karmice.