Merkaba

TREZIREA INIMII ILUMINATE” – ATELIER MULTIDIMENSIONAL

A trai in inima nu este o simpla metafora. in miscarea marii roti a timpului, zilele se succed noptilor, primaverile iernilor, iar varstele de aur ale omenirii urmeaza evurilor intunecate. Respectand aceeasi ciclicitate, cunoasterea parcurge perioade de declin si de inflorire. Putini isi pot imagina ca in zilele noastre, cand omenirea pare a se afla in pragul tuturor tipurilor de criza posibile, acestea nu sunt decat ramasitele declinului anterior si semne ale varstei de aur ce va veni. si astfel, ca stralucirea soarelui dupa intunericul noptii, sistemele de cunoastere traditionale renasc, dezvaluindu-ne valente noi si revelatoare. Ceea ce consideram a fi pierdut sau uitat revine la viata din propria cenusa, ca pasarea Phoenix.

Cunoasterea despre Spatiul Sacru al Inimii si despre Micul Spatiu se regaseste in cele mai vechi traditii ale lumii. Voalata si neglijata datorita materialismului si progresului tehnologic ce au ajuns sa guverneze civilizatia contemporana, a sosit timpul ca aceasta cunoastere sa revina la lumina dupa milenii de adormire. Crizele sociale, economice si de mediu nu se mai pot solutiona apeland la vechile paradigme, ce au condus omenirea unde se afla ea astazi, ci doar luand in considerare puterea iubirii si a energiei creatoare cu care sunt inzestrate inimile noastre.

Prin munca de peste 30 de ani a lui Drunvalo Melchizedek, fondatorul „scolii Reamintirii”, ne-au fost aduse la lumina procedee practice, adunate din intelepciunea popoarelor indigene, pentru a realiza reconectarea inimii cu creierul si pentru a iesi din natura duala, conflictuala, a realitatii abordate fara discernamant. Putem sa ne bucuram acum de o initiere care, cu secole si milenii in urma, era rezervata doar unui grup restrans de alesi. in ritmul actual de evolutie a energiilor planetare, procesul de ridicare a nivelului constiintei umane cunoaste un avant fara precedent si prin urmare, noile cai de trezire sunt ireversibile si profund transformationale.

intre practicile de dezvoltare personala ce vizeaza ascensiunea, trezirea si viata constienta, activarea inimii ramane de departe cheia decriptarii oricarui tip de cunoastere. Prin intermediul portalului inimii, se pot accesa noi dimensiuni ale intelegerii universului, scopului si sensului vietii pe Pamant. De aceea, oricat de multe scoli ezoterice s-au dezvoltat de-a lungul timpului, litera Alfa a registrului cunoasterii este ocupata indiscutabil de deschiderea inimii. Numai intelegand si activand geometriile arhetipale ale coropului de lumina uman, incepand cu campurile inimii, putem recunoaste firul rosu ce strabate orice sistem spiritual autentic.

in general, straduintele umane se concentreaza pe influentarea laturii exterioare a realitatii, uitand de energiile subtile in jurul carora aceasta se structureaza si care detin cu adevarat ”monopolul creatiei”. Deschiderea inimii este o cale practica de recunoastere a drumului afara din Labirint. Oricat ne-am stradui sa „cioplim” lumea inconjuratoare pentru atrage fericirea, echilibrul si armonia, acestea se vor narui intotdeauna daca nu vor fi guvernate de inteligenta inimii si ne vor atrage mereu in experiente repetitive si extenuante.

Ati avut intotdeauna acest loc in interiorul inimii voastre si el inca se gaseste acolo, acum. Acest spatiu a existat chiar dinaintea creatiei si va exista si dupa ce ultima stea isi va trimite lumina stralucitoare in univers. in timpul noptii, atunci cand patrundeti in vis, va parasiti mintea si intrati in Spatiul Sacru din interiorul inimii. Va aduceti aminte – sau va reamintiti doar visul?” (Drunvalo Melchizedek – Spatiul Sacru al Inimii)

Workshop-ul „TREZIREA INIMII ILUMINATE” este o experienta transformationala vie, mai curand decat un curs. Pasii esentiali care jaloneaza procesul activarii inimii sunt:

  • Reamintirea a cine suntem cu adevarat, dincolo de eticheta ego-ului;

  • intelegerea procesului ascensiunii;

  • Recunoasterea structurilor corpului de lumina ca aspecte ale Universului Holografic;

  • Vindecarea traumelor emotionale si recunoasterea tiparelor limitative;

  • Incursiune in Spatiul Sacru al Inimii si in Micul Spatiu;

  • Activarea razelor de lumina, a celui de-al Treilea Ochi si a Haloului uman;

  • intelegerea procesului creatiei si experimentarea lui;

  • Activarea corpului de lumina Mer-Ka-Ba.

Intregul demers are in vedere reamintirea si reconectarea. Odata ce structurile subtile ale corpului uman se reconecteaza constient cu geometriile arhetipale prin intermediul carora totul a fost creat in Univers, de la atomi la galaxii, sistemul uman demareaza un proces radical de reconstructie. si nu in ultimul rand, se reconstruieste calea prin care spiritul este repus in rolul de coordonator autentic al destinului, eliberat de interferentele reiterate ale mintii.